Omslagspojkar – Bara drinkar

Den som väntar på något gott…

Omslagen och innehållet i boken är klart och skickat till tryckeriet. Nu finns det ingen återvändo. Fotograf Håkan Aspnäs och Michael Krantz släpper ytterligare en titel i år. Vi får se vad vi kan åstadkomma den här gången.

Innehållet (64 sidor) är proppfyllt med drinkar (och grabbar) uppdelade i färgteman, röda, orange, gula, gröna, blå och lila drinkar. Givetvis innehåller boken även alkoholfria alternativ.

Boken kommer att marknadsföras till två huvudmålgrupper:

Som en presentbok när man ska ska på fest, möhippa eller andra tjejfester.

Sen får gaypubliken en mer tydlig koppling till regnbågstemat.

Skyddsomslag

Skyddsomslag, regnbågsversionen

Vill du så kan du dumpa skyddsomslaget och då kommer den helsvarta boken smälta in utan att dra ögonen till sig i bokhyllan.

Övre åldersgräns?

Absolut inte, jag (Michael Krantz) har noga konsulterat både arbetskamrater och min mamma i bildval och modellval för boken. Mamma och hennes ”symöteskompisar” har planerat att nästintill sova i sovsäck utanför tryckeriet i början av november för att inte missa chansen till de första exemplaren.

När?!

Den 10 november är det officiell release av boken. I precis rätt tid, så gör en lista på alla i släkten som gillar goda drinkar med eller utan alkohol, eller som gillar snygga grabbar.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.