Bokmässan 2011

Bokmässan är en av de största händelserna i Göteborg varje år. Där kan man frossa i böcker och göra riktiga klipp. I år var vi väldigt kluvna inför mässan, eftersom vi själva har en bok som kanske borde varit med. Men att ha en monter för en enda titel kändes lite som overkill. Till nästa år finns ju minst två titlar, då är det kanske aktuellt. Men då får ni faktiskt lova att komma förbi och stödköpa och prata med mig.

Häftig känsla!
Det är riktigt spännande det är att botanisera på andra våning i mässhallen. Mat och trädgårdsavdelningen har massor att erbjuda. Allra gladast var vi att hitta Mat under bar himmel på en hylla tillsammans med bland annat Salmings viltkokbok.

 

Att boken inte var till försäljning utan bara för bedömning och beundran känner vi gör den ännu mer speciell ;-) Boken visas hos Måltidsakademien, som ställer ut Årets Svenska Måltidslitteratur 2011.

Vill du så kan du hjälpa till och rösta på Mat under bar himmel, antingen på mässan eller på nätet. Tack för hjälpen.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.