Releasemingel för Mat under bar himmel

Den 29 mars var det releasmingel för vår bok! Var ledig från jobbet och förberedde inför kvällen. Tillsammans hade vi bjudit in drygt 100 personer, nästan alla dök upp!

Vi bjöd på bubbel, mingel, smakprov från kokboken och försäljning av böcker. Det hela blev jättelyckat, är så otroligt glad över alla positiva kommentarer, presenter och blommor!

Här är ett par bilder från releasefesten
Vi hade hyrt Palmhuset i Trädgårdsföreningen, egentligen hade jag önskat att vi kunde varit utomhus. Men att riskera kasst väder eller i värsta fall snöstorm hade frestat för mycket på psyket. Lokalen funkade riktigt bra, känsla av grönska och skön temperatur.

Palmhuset en solig vårdag i mars! Foto: Tanja Mäkinen

Att fixa smakprov var enkelt (trodde jag…). Det var lite mer pill och tidskrävande här får jag ta åt mig och bli duktigare på att beräkna tiden. P var en klippa i bakgrunden och såg till att det fanns plock. Till sin hjälp hade han Charlotta, Pernilla och Sofie. Tack så otroligt mycket för hjälpen.

P ser till att allt flyter! Foto: Tanja Mäkinen

Minglande gäster

Minglande gäster! Foto: Tanja Mäkinen

Minglande gäster! Foto: Tanja Mäkinen

Skrivkramp? Absolut inte, jag har massa kraft kvar i handen. Så det är bara att beställa sitt exemplar, jag skriver med glädje i böckerna!

Ingen skrivkramp här! Foto: Tanja Mäkinen 

Vill man se fler bilder så rekommenderar jag http://matrepubliken.se/2011/march/mat-under-bar-himmel.html

och här

http://www.mumsfillibaba.blogspot.com/

här också!

http://chibichibimoon.blogg.se/2011/march/musiken-ar-min-baby-och-du-far-inte-halla-den.html?_tmp=be0039d641c8aa922dde55a226c741798a5fb494

Peter Vikström, som gjort formgivningen av boken såg till att det fanns dricka i glasen. Tack för den servicen :) Peter skötte även dokumentationen av kvällen, ser med spänning fram emot bilderna.

/Michael

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.